THERESE började sin stand up-karriär som deltagare i nybörjartävlingen Bungy Comedy hösten 2011. De värsta 3 minuterna i hennes liv sporrade henne till att köra stand up tills det inte längre var skitläskigt, och vid det laget var hon redan hooked! Inget drar igång ett obotligt beroende som känslan av att få en publik att skratta.

Sedan starten har Therese varit runt i hela landet, i Norge, England, Irland och New York. Ett ständigt turnerande ger mersmak och Therese letar ständigt nya utmaningar och publik som behöver bli roade. Therese har fått äran att agera support bl.a. på Johan Glans – World Tour of the World under 2017-2018 och på Magnus Betnérs ”Work in Progress”-turné 2015. Förutom standup i sin renaste form är Therese även en professionell konferencier som kan få vilken hårdsmält publik som helst att slappna av.

Therese älskar att driva klubb och arrangera roliga kvällar. Sommaren 2016 drev Therese sommarklubben Gefle Comedy Club med kollegan Anna Siekas i Gävle med komiker som bl.a. Magnus Betnér, Måns Möller och Nour El-Refai. Sedan våren 2017 jobbar Therese tillsammans med Pernilla Hammargren och Shanthi Rydwall Menon med feministiska humorklubben Stand Up Yours i Stockholm.

Hösten 2014 grundades Ägg-stock, en humorfestival med syfte att lyfta fram roliga kvinnor i landet. 18/10 gick den första av stapeln på Teater Brunnsgatan Fyra i Stockholm, där 18 av Sveriges roligaste kvinnor tillsammans samlade in över 14000 kronor till Bröstcancerfonden. 2015 fortsatte succén med bl.a. Babben Larsson på scen.

Förutom att Therese gigar mest hela tiden, jobbar hon även på sin första soloföreställning ”Tjockis – en superviktig standupföreställning” som hade premiär i maj 2018.